A CHS Electronics Kft 2008-ban alakult. Kitűzött célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásaink révén, aktívan hozzájáruljunk ügyfeleink informatikai rendszereinek kiépítéséhez és folyamatos üzemeltetéséhez.

Széleskörű IT rendszer-üzemeltetési tapasztalataink mellett megbízható, Linux és Microsoft alapú szakmai és technikai háttérrel, tudjuk vállalni az Ön rendszereinek zökkenőmentes működtetését.

 

Szolgáltatásaink lefedik mindazon területeket, amelyekre egy vállalkozásnak szüksége van:

 

Termékkínálat

Hardware, software, egyéb műszaki cikkek, irodai termékek, telekommunkációs eszközök forgalmazása, saját webáruházunkban

 

Tanácsadás

Szakembereink elkészítik informatikai rendszerének első terveit. Felmérjük az igényeit és a megoldásra váró feladatokat, kidolgozzuk az optimális verziót.

Az igények felmérése után elemezzük meglévő rendszerét és javaslatot teszünk a bővítésre (szervezés, szoftver, hardver).

 

Biztonsági tanácsadás

A mai világban, a legfontosabb árú az információ lett, nagy figyelmet kell fordítani a védelmére.

Felmérjük a meglévő rendszerének biztonsági állapotát, védettségét a külső támadásokkal szemben. Tapasztaltak alapján javaslatokat teszünk, melyeknek célja egy optimális biztonsági szint elérése.

 

Munkaállomások karbantartása

Hiba esetén a munkaállomásokat internet segítségével perceken belül képesek vagyunk diagnosztizálni és kijavítani a felmerülő problémák 90-95 %-át. Amennyiben erre nincs lehetőség (perifériák telepítése, speciális szoftver installációk, hardver meghibásodás) kollégáink a szerződés szerinti időn belül a helyszínen végzik el a javításokat.

 

Szerverek karbantartása

Linux és Windows szerverek folyamatos felügyelete és karbantartása.

 

Hálózatok

Hálózatok tervezése, kiépítése

Hardver szállítása és üzemeltetése

Hálózatintegráció

Virtuális magánhálózati (VPN) kapcsolatok kialakítása

 

Szerver szolgáltatás

Tárhely biztosítás

Web szolgáltatás

File szolgáltatás

Levelezési szolgáltatások (mail szerverek)

Szerver biztosítása a saját gépek hálózatba kapcsolásához

Biztonsági adatmentéshez tárkapacitás

DNS/DHCP - hálózati szolgáltatások

Tűzfalak

Rendszeres vírusvédelmi ellenőrzés

 

Legyen szó akar 1-2 gépes vagy több tíz eszközt magába foglaló rendszerről, minden esetben, leendő és meglévő ügyfeleink egyedi szükségleteit szem előtt tartva, kidolgozzuk a leginkább testhezálló és költséghatékony megoldást.

Több mint 25 éves tapasztalatunk révén, mind belföldi mind külföldi ügyfeleinknek folyamatosan biztosítjuk szolgáltatásainkat az elvárt színvonalon.